Lid worden

Wil je lid worden van de bewonersvereniging?

Dat kan volgens onze statuten op twee manieren. Ofwel ben je steunend lid of een werkend lid.


Werkende leden

Werkende leden zitten in onze algemene vergadering en raad van bestuur. Zij zorgen mee voor de organisatie van de bewonersvereniging. Dat zijn niet alleen particulieren maar dat kunnen ook organisaties van allerlei aard zijn. Je kan alleen werkend lid worden op vraag van de bewonersvereniging.


Steunende leden

Als steunend lid geef je aan dat je de bewonersvereniging en zijn doelstellingen mee ondersteunt. Dit kan je zowel als particulier als organisatie. Een steunend lidmaatschap is gratis (een vrije bijdrage mag je steeds doen). Iedereen kan ook steunend lid worden. Daarvoor laat je via volgend inschrijvingsformulier je gegevens achter.

 

Opgelet! Soms doen computers iets fout. Krijg je geen bevestiging of een foutmelding?
Klik door naar volgende link. Hier kan je steeds je gegevens achterlaten: http://eepurl.com/bftJ3z

  4 Replies to “Lid worden”

 1. dirk jacob
  7 februari 2015 at 03:33

  Waarom kan ik me niet inschrijven ? Kan het zijn omdat ik niet in België woon. Groetjes.

  • admin
   7 februari 2015 at 09:48

   Dag Dirk, dat is vreemd inderdaad. Anders stuur je gewoon een mailtje naar parkspooroost@outlook.com om je in te schrijven.

 2. Dirk Vercammen
  3 februari 2015 at 08:13

  Ik mag dan in Ekeren wonen, ik ben wel geboren en getogen (tot mijn 30ste) in Borgerhout. Mijn moeder woont ook nog altijd vlakbij, op geen 50 m van de centers (het spoor). Ik engageer me voor een Park Spoor Oost, omdat Borgerhout één van de dichtst bevolkte districten is (zelfs naar Vlaamse normen), maar wel ontzettend weinig groen heeft. Daarenboven is deze regio gekend als één van de plaatsen met het meest fijn stof en andere contaminanten tgv de E19. En dan spreken we nog niet over het enorme achtergrondgeluidsniveau. Deze zone moét een park worden, geen kermis, geen parking. Ze kan een verbinding vormen in een keten groengebieden die zich uitstrekt van de Kuifeend (Oorderen) tot de Hobokense Polder. Park Spoor Oost moet de symbiotische tweeling worden van Park Spoor Noord !

  • admin
   3 februari 2015 at 10:46

   Beste Dirk,

   Bedankt voor je bericht. Wil je er mee iets aan veranderen dan raden we je alleszins aan om naar ons infocafé te komen op 10 februari in pleinhuis zermatt (Terloplein), niet ver van jullie blokken. Meer uitleg daarover vind je op onze website of facebookpagina. Tijdens het infocafé geven we uitleg over hoe je o.a. een bezwaarschrift kan indienen. Je kan er ook voorbeeldmodellen meenemen zodat je niet alles zelf hoeft te verzinnen. Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief of wordt gratis lid van onze vereniging en dan kunnen we jou stem mee uitdragen. Hopelijk tot 10 februari!

   Met vriendelijke groeten,

   Park Spoor Oost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *