Contact

Hoe kan je ons contacteren?

vzw Park Spoor Oost
Karel Geertsstraat 18
2140Borgerhout
E-mail: parkspooroost@outlook.com
Bericht via facebook: www.facebook.com/parkspooroost

Krijg je niet dContactirect een antwoord? Onze excuses hiervoor. We zijn een bewonersvereniging van vrijwilligers. Soms lukt het niet om direct te antwoorden omdat we ook nog andere taken hebben.

Mocht je na een tijdje nog niets vernomen hebben mails ons opnieuw of stuur ons een bericht via de Facebookpagina van Park Spoor Oost.

 

 

  2 Replies to “Contact”

 1. Jonathan Focquaert
  30 april 2017 at 23:47

  Beste Parkspooroosters,

  Afgelopen 24 april woonde ik in de Roma de infovergadering over Ringland bij. Daar heb ik een aantal zaken van onthouden die voor onze buurt en jullie actiecomite van belang zijn.
  Ik begreep dat er per sectie van de ring een aparte architect zal worden aangesteld middels een wedstrijd. Alle verantwoordelijken per sectie zouden via nauw overleg tot een coherent overkapte ring moeten komen. Het tijdspad waarin dit alles dient te gebeuren leek mij extreem kort en laat volgens mij maar zeer minimaal inspraak toe van de buurt.
  Een andere kwestie is dat er blijkbaar met prioriteiten zal gewerkt worden, waardoor de uitwerking van bepaalde secties misschien zal uitgesteld worden (ook op basis van beschikbare middelen). Kortom, die secties die zich het best organiseren en alert de zaak opvolgen zouden hiermee misschien een stap voor zijn op andere secties.
  Waren er van PSO mensen op deze vergadering? Ik ben naar aanleiding van deze update van de overkappingsintendant een kijkje komen
  Nemen op jullie website maar vond geen recente informatie.
  Hoe wakker zijn jullie?

  Groeten uit de Bijlstraat
  Jonathan Focquaert

  • 3 mei 2017 at 23:53

   Dag Jonathan, we zijn zeer wakker 😉 Op 9 maart al organiseerden we een infoavond met de intendant, ringland en straten-generaal over de ring noord.
   We organiseren in het kort samen met den dam en deurne noord een samenkomst om verdere stappen te zetten. Daar hoor je zeker nog van. Heb je interesse om mee te denken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *